ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ηράκλειο Κρήτης - Βοτανικός, Αθήνα
2810 256200 , 210 3410216
Δευτ. - Παρ. 08:00 - 16:00 , Σάβ. 08:00 - 14:00

Η Εταιρία μας

H AUTOSTATUS
Ι. & Μ. Τσακαλάκης Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε πριν από 48 χρόνια από τους αδερφούς Ιωάννη και Μύρων Τσακαλάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Με γοργούς και σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης χάρη στον επαγγελματισμό, την πείρα και το κύρος της διεύθυνσης καθώς και την άριστη κατάρτιση του προσωπικού της εταιρείας, η AUTOSTATUS I. & M. Tσακαλάκης Α.Ε.Β.Ε. κατόρθωσε να είναι σήμερα από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των ειδών αυτοκινήτου.
Έχοντας σύμμαχο την εμπιστοσύνη των πελατών μας, η εταιρεία μας είναι η μόνη στο χώρο που διαθέτει εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο και στην Αθήνα με στόχο την πανελλαδική κάλυψη και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Απευθυνόμαστε σε πρατήρια βενζίνης, ηλεκτρολογεία, πλυντήρια, συνεργεία αυτοκινήτων, διαφημιστικές εταιρείες, μεταπωλητές με τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές!
Αντιπροσωπεύουμε τα μεγαλύτερα και πλέον αξιόπιστα εργοστάσια απ’ όλο το κόσμο στον τομέα των λιπαντικών, αξεσουάρ, φίλτρων, μπαταριών, χημικών προϊόντων. Σκοπός μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας σε εξυπηρέτηση – ποιότητα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Βρείτε μας στο Χάρτη
Κατάστημα Κρήτης
Κατάστημα Αθήνας
Γιατί επιλέγω την
AutoStatus
Ασφάλεια
Στην AUTOSTATUS Τσακαλάκης διαθέτουμε εμπειρία 48 ετών στο χώρο των ειδών αυτοκινήτου με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.
Ποικιλία
Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.
Τιμές
Η μακροχρόνια συνεργασία με τα πιο επωνυμα brands στο χώρο μας επιτρέπει να σας παρέχουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.
1
X
error: Alert: Content is protected !!